הסיפור

היי, אני תומר פינק

ואני מייסד המותג Pink's Hot Sauce

תושב רמת הגולן, אב לשניים ואיש עסוק מאוד.
אני אוהב רטבים חריפים! זהו. כתבתי את זה בקול רם!
הרבה זמן חיפשתי רטבים איכותיים, מיוחדים וחריפים ולא מצאתי.
אז החלטתי להכין רטבים בעצמי.
המתכונים שיצרתי יצאו כל כך טעימים שגם חברים שטעמו התלהבו ובקשו שאכין גם להם, ואז גם שכנים הצטרפו ובקשו.. וטוב.. ההמשך כבר ברור..

את הפלפלים החריפים, שהם הבסיס לכל הרטבים, אני מגדל בחצר ביתי שברמת הגולן.
אני דואג שהם יקבלו את כמות האור והמים הנדרשים להפקת רמת החריפות הרצויה.
הרטבים מתבשלים במטבח הביתי שלי על פס ייצור פרווה שרכשתי במיוחד.
כל הרטבים מבושלים מפוסטרים.
רצוי לערבב אותם לפני השימוש ולאחסן בקירור לאחר הפתיחה.
אני כותב על כל בקבוק את תאריך היצור ובקבוק רוטב יכול להישמר בתנאים נאותים גם עד חצי שנה.

ניסיתם את הרטבים? איזה כיף!
שתפו אותי בחוויה!
סתם בא לכם לומר שלום? השאירו לי הודעה 🙂